Wat als je middagpauze

ineens het hoogtepunt

van je dag wordt?

Welkom bij The Phlox, waar je elke maandag en vrijdag geniet van een verfijnd lunchmenu in een warme brasseriesfeer.

(A la carte kan natuurlijk ook van vrijdag t.e.m. maandag)

Wekelijks wisselend lunchmenu met voor- en hoofdgerecht voor    32€

Vrijdag 19 december & maandag 22 december: 

Voorgerecht: huisgemaakte garnaalkroketten/ gefruite peterselie/ citroen

Hoofdgerecht: filet pur van het varken/ gebakken witloof/ portsaus/ gratin

Vrijdag 26 december & maandag 29 december:

Voorgerecht: vissoep/ zeevruchten/ rouille

Hoofdgerecht: hertensteak/ wintergarnituur/ gratin 

Vrijdag 2 januari & maandag 5 januari:

Voorgerecht: Kaaskroket 'Oud Brugge'/ Bayonneham IPG

Hoofdgerecht: Entrecote 'Bleu Blanc Belge'/ pepersaus/ verse friet

Vrijdag 9 januari &  maandag 12 januari:

Voorgerecht: Scampi diabolique

Hoofdgerecht: Rundsbrochette/ chimichurri/ verse friet

Vrijdag 16 januari & maandag 19 januari:

Voorgerecht: Gegratineerde krab/ zachte ragout met krab/ panko

Hoofdgerecht: Parelhoen/ oesterzwammen/ witloof/ röstie

Vrijdag 23 januari & maandag 26 januari:

Voorgerecht: Veldsla/ lauwe geitenkaas/spek/ honing/ walnoten 

Hoofdgerecht: Konijnenbout/ pruimen/ kroketjes

Vrijdag 30 januari & maandag 2 februari:

Voorgerecht: Gerookte zalm/ toast/ sjalot/ peterselie

Hoofdgerecht: Kabeljauw/ prei/ witte wijnsaus