Wat als je middagpauze
ineens het hoogtepunt
van je dag wordt?
Welkom bij The Phlox, waar je elke maandag en vrijdag geniet van een verfijnd lunchmenu in een warme brasseriesfeer.
(A la carte kan natuurlijk ook van vrijdag t.e.m. maandag)
Wekelijks wisselende lunchmenu met voor- en hoofdgerecht voor 32€
Vrijdag 7 november & maandag 10 november:
Voorgerecht: tartaar Mowi zalm/ avocado/ zure room/ dille
Hoofdgerecht: kalfsvlees/ fine champagne saus/ paddestoelen
Vrijdag 14 november & maandag 17 november:
Voorgerecht: coquille/ butternut/ krokante kappertjes/ linzen
Hoofdgerecht: civet van hert/ witloofsalade/ verse kroketjes
Vrijdag 21 november & maandag 24 november:
Voorgerecht: vitello tonnato/ tataki van tonijn
Hoofdgerecht: brandade van kabeljauw/ prei/ gepocheerd eitje/ mousseline
Vrijdag 28 november & maandag 1 december:
Voorgerecht: gerookte eendeborst/ veldsla/ konfijt van ui/ walnoot
Hoofdgerecht: fazant à la Brabançonne/ verse kroketten
Vrijdag 5 december & maandag 8 december:
Voorgerecht: vongole/ witte wijn/ parmezaan/ peterselie
Hoofdgerecht: onglet à l’échalotte / witloofsla / frietjes
Vrijdag 12 december & maandag 15 december:
Voorgerecht: tatjespap/ grijze garnalen/ gepocheerd ei
Hoofdgerecht: zeebaars/ venkel/ citroen-botersaus/ aardappelmousseline
Vrijdag 19 december & maandag 22 december:
Voorgerecht: huisgemaakte garnaalkroketten/ gefruite peterselie/ citroen
Hoofdgerecht: filet pur van het varken/ gebakken witloof/ portsaus/ gratin
Vrijdag 26 december & maandag 29 december:
Voorgerecht: vissoep/ zeevruchten/ rouille
Hoofdgerecht: hertensteak/ wintergarnituur/ gratin