Wat als je middagpauze

ineens het hoogtepunt

van je dag wordt?

Welkom bij The Phlox, waar je elke maandag en vrijdag geniet van een verfijnd lunchmenu in een warme brasseriesfeer.

(A la carte kan natuurlijk ook van vrijdag t.e.m. maandag)

Wekelijks wisselende lunchmenu met voor- en hoofdgerecht voor    32€

Vrijdag 7 november & maandag 10 november: 

Voorgerecht: tartaar Mowi zalm/ avocado/ zure room/ dille 

Hoofdgerecht: kalfsvlees/ fine champagne saus/ paddestoelen

Vrijdag 14 november & maandag 17 november:

Voorgerecht:  coquille/ butternut/ krokante kappertjes/ linzen

Hoofdgerecht: civet van hert/ witloofsalade/ verse kroketjes

Vrijdag 21 november & maandag 24 november:

Voorgerecht: vitello tonnato/ tataki van tonijn

Hoofdgerecht: brandade van kabeljauw/ prei/ gepocheerd eitje/ mousseline 

Vrijdag 28 november & maandag 1 december:

Voorgerecht: gerookte eendeborst/ veldsla/ konfijt van ui/ walnoot

Hoofdgerecht: fazant à la Brabançonne/ verse kroketten 

Vrijdag 5 december & maandag 8 december:

Voorgerecht: vongole/ witte wijn/ parmezaan/ peterselie

Hoofdgerecht: onglet à l’échalotte / witloofsla / frietjes 

Vrijdag 12 december & maandag 15 december:

Voorgerecht: tatjespap/ grijze garnalen/ gepocheerd ei 

Hoofdgerecht: zeebaars/ venkel/ citroen-botersaus/ aardappelmousseline

Vrijdag 19 december & maandag 22 december: 

Voorgerecht: huisgemaakte garnaalkroketten/ gefruite peterselie/ citroen

Hoofdgerecht: filet pur van het varken/ gebakken witloof/ portsaus/ gratin

Vrijdag 26 december & maandag 29 december:

Voorgerecht: vissoep/ zeevruchten/ rouille

Hoofdgerecht: hertensteak/ wintergarnituur/ gratin