Wat als je middagpauze
ineens het hoogtepunt
van je dag wordt?
Welkom bij The Phlox, waar je elke maandag en vrijdag geniet van een verfijnd lunchmenu in een warme brasseriesfeer.
(A la carte kan natuurlijk ook van vrijdag t.e.m. maandag)
Wekelijks wisselend lunchmenu met voor- en hoofdgerecht voor 32€
Vrijdag 19 december & maandag 22 december:
Voorgerecht: huisgemaakte garnaalkroketten/ gefruite peterselie/ citroen
Hoofdgerecht: filet pur van het varken/ gebakken witloof/ portsaus/ gratin
Vrijdag 26 december & maandag 29 december:
Voorgerecht: vissoep/ zeevruchten/ rouille
Hoofdgerecht: hertensteak/ wintergarnituur/ gratin
Vrijdag 2 januari & maandag 5 januari:
Voorgerecht: Kaaskroket 'Oud Brugge'/ Bayonneham IPG
Hoofdgerecht: Entrecote 'Bleu Blanc Belge'/ pepersaus/ verse friet
Vrijdag 9 januari & maandag 12 januari:
Voorgerecht: Scampi diabolique
Hoofdgerecht: Rundsbrochette/ chimichurri/ verse friet
Vrijdag 16 januari & maandag 19 januari:
Voorgerecht: Gegratineerde krab/ zachte ragout met krab/ panko
Hoofdgerecht: Parelhoen/ oesterzwammen/ witloof/ röstie
Vrijdag 23 januari & maandag 26 januari:
Voorgerecht: Veldsla/ lauwe geitenkaas/spek/ honing/ walnoten
Hoofdgerecht: Konijnenbout/ pruimen/ kroketjes
Vrijdag 30 januari & maandag 2 februari:
Voorgerecht: Gerookte zalm/ toast/ sjalot/ peterselie
Hoofdgerecht: Kabeljauw/ prei/ witte wijnsaus