MAIN COURS Tarbotine op vel gebakken 34 Hoeveboter, citroen, salade Yellowfin tonijn mi-cuit 25 Salade, béarnaise Gamba’s à la plancha 26 Kokos, citroengras & gember Vol-au-vent van Mechelse koekoek 21 (Suppl. kalfszwezeriken 7,50€) Krokant gebakken kalfszwezeriken 34 Salade, béarnaise Strozzapreti (pasta), truffel 28 Foie gras & parmigiano
SKILL ON THE GRILL Filet pur Aberdeen Angus ( black) 28 Dieprood, gemarmeerd kwaliteitsvlees Ribeye Black Angus (Argentinië) 100% grasgevoederd 32 Entrecote Black Angus (Uruguay) 28 +200 dagen graan Côte a l’os/ 2pers. ( Hereford) 70 100% grasgevoederd rundsvlees Wagyu bavette F1 BMS 8/ 39 Een echte smaaksensatie, hoge marmering +300 dagen graan OM DE VLEESGERECHTEN TE BEGELEIDEN Peper ‘concassé’ - champignonroom béarnaise - hofmeesterboter 3,5
5. DESSERT Dame blanche, warme chocolade 9 Moelleux van chocolade, vanille 10 Sabayon van de chef 13 Limoen colonel (The Phlox wodka) 12 Millefeuille met aardbeien 10 Kaasplank met 3 Everbeekse kazen 8