BITES TO SHARE
NACHO’S @ THE PHLOX
KROKANTE KIPPENREEPJES MET KRUIDEN - CAESAR
GANDAHAMBOLLETJES - VERSE TARTAAR
CALAMARES MET PANKO - VERSE TARTAAR
IBERICO BELLOTA ‘PATA NEGRA’ (90gr.) - CROSTINI
OESTERS, FINES CLAIRE °°° 6st.
JAPANSE OESTERS ‘UMAMI’ °°° 6st.
KROKANTE KIPPENREEPJES MET KRUIDEN - CAESAR
GANDAHAMBOLLETJES - VERSE TARTAAR
CALAMARES MET PANKO - VERSE TARTAAR
IBERICO BELLOTA ‘PATA NEGRA’ (90gr.) - CROSTINI
OESTERS, FINES CLAIRE °°° 6st.
JAPANSE OESTERS ‘UMAMI’ °°° 6st.
TO START & TO SHARE
BEENHAM KROKETTEN - PANKO - WITLOOF - GRAANMOSTERD
GREVENBROECKER KAASKROKETTEN
MERGPIJPJES - ROZEMARIJN - FLEUR DE SEL
WILDE EEND - FOIE GRAS - NOORDZEEKRAB – NASHIPEER - RODE BIET - VERJUS
FOIE GRAS TARTE TATIN - EEKHOORNTJESBROOD - GEKONFIJTE RODE UI
KROKANTE SUSHI - KEUZE UIT KINGFISH OF VEGGIE - UNAGI
COQUILLE - BOUCHOTMOSSEL - KREEFTENBISQUE - BRASVAR - POSTELEIN
JAPANSE OESTERS ‘UMAMI’ °°° 6st.
Hartig - zilt - vol met pit - finesse
OESTERS, FINES CLAIRE ‘Oleronnaise’ °°°° 6st.
Zoete - fruitige toets
½ KREEFT (warm)
Kruiden-lookboter/ parmigiano
KING KRAB UIT DE BERINGZEE (250gr.)
Knoflookolie, soja & curry
PASTA “KAVIAAR”
Royal Belgium ‘CAVIAR GOLD LABEL’ (30gr.) - zure room - bieslook
SUPPLEMENT TRUFFEL
GREVENBROECKER KAASKROKETTEN
MERGPIJPJES - ROZEMARIJN - FLEUR DE SEL
WILDE EEND - FOIE GRAS - NOORDZEEKRAB – NASHIPEER - RODE BIET - VERJUS
FOIE GRAS TARTE TATIN - EEKHOORNTJESBROOD - GEKONFIJTE RODE UI
KROKANTE SUSHI - KEUZE UIT KINGFISH OF VEGGIE - UNAGI
COQUILLE - BOUCHOTMOSSEL - KREEFTENBISQUE - BRASVAR - POSTELEIN
JAPANSE OESTERS ‘UMAMI’ °°° 6st.
Hartig - zilt - vol met pit - finesse
OESTERS, FINES CLAIRE ‘Oleronnaise’ °°°° 6st.
Zoete - fruitige toets
½ KREEFT (warm)
Kruiden-lookboter/ parmigiano
KING KRAB UIT DE BERINGZEE (250gr.)
Knoflookolie, soja & curry
PASTA “KAVIAAR”
Royal Belgium ‘CAVIAR GOLD LABEL’ (30gr.) - zure room - bieslook
SUPPLEMENT TRUFFEL
MAIN COURS
VOL AU VENT - MECHELSE KOEKOEK - MASCARPONE
(suppl. kalfszwezeriken 7,50€)
STOVERIJ - WAGYU - SOJA - ROCHEFORT
KALFSZWEZERIKEN - PURE KALFSJUS - TRUFFEL
REE - ”GRAND VENEUR” - POMPOEN - WITLOF - STOOFPEER
ROGGEVLEUGEL - KAPPERTJESBOTER
GEGRILDE YELLOWFIN TONIJN - MI-CUIT - BEARNAISE
VISPAN - TARBOT - COQUILLE - KREEFT - BOUCHOT MOSSELEN - SAFFRAAN
KREEFT (650+) - KRUIDEN LOOKBOTER - PARMIGIANO
4 KINGS OF THE SEA - ½ KREEFT - SNEEUWKRAB - KING CRAB - LANGOUSTINE
(suppl. kalfszwezeriken 7,50€)
STOVERIJ - WAGYU - SOJA - ROCHEFORT
KALFSZWEZERIKEN - PURE KALFSJUS - TRUFFEL
REE - ”GRAND VENEUR” - POMPOEN - WITLOF - STOOFPEER
ROGGEVLEUGEL - KAPPERTJESBOTER
GEGRILDE YELLOWFIN TONIJN - MI-CUIT - BEARNAISE
VISPAN - TARBOT - COQUILLE - KREEFT - BOUCHOT MOSSELEN - SAFFRAAN
KREEFT (650+) - KRUIDEN LOOKBOTER - PARMIGIANO
4 KINGS OF THE SEA - ½ KREEFT - SNEEUWKRAB - KING CRAB - LANGOUSTINE
SKILL ON THE GRILL
T-BONE HEREFORD (+- 1,2 kg) 84/ 2pers.
De T-bone is een type steak dat van de entrecote & de filet pur wordt versneden
Zuid-Engeland, 100% gras gevoederd
FILET PUR (+ 250gr.)
Australisch - 120d. graan gevoederd
WAGYU PICANHA BMS 8/9+ (+ 200gr.)
Australië - Staartstuk met een prachtige marmering en een rijke smaak
RIBEYE (+-350gr.)
Uruguay - graan gevoederd - Angus - THE BLACK
TUSSENRIBSTUK USA ‘PRIME’ HILTON BEEF (+- 300gr.)
Dit stukje is USA prime, de hoogste classificatie, slechts enkele op de 100 dieren krijgen deze quotering
SURF & TURF MET HALVE KREEFT GESERVEERD MET UW VLEESKEUZE
SUPPL. GEBAKKEN GANZENLEVER
OM DE VLEESGERECHTEN TE BEGELEIDEN
Peper ‘concassé’- champignonroom - béarnaise
Béarnaise met truffel
KEUZE UIT: in rundvet gebakken frieten - krielaardappelen - puree - rijst
De T-bone is een type steak dat van de entrecote & de filet pur wordt versneden
Zuid-Engeland, 100% gras gevoederd
FILET PUR (+ 250gr.)
Australisch - 120d. graan gevoederd
WAGYU PICANHA BMS 8/9+ (+ 200gr.)
Australië - Staartstuk met een prachtige marmering en een rijke smaak
RIBEYE (+-350gr.)
Uruguay - graan gevoederd - Angus - THE BLACK
TUSSENRIBSTUK USA ‘PRIME’ HILTON BEEF (+- 300gr.)
Dit stukje is USA prime, de hoogste classificatie, slechts enkele op de 100 dieren krijgen deze quotering
SURF & TURF MET HALVE KREEFT GESERVEERD MET UW VLEESKEUZE
SUPPL. GEBAKKEN GANZENLEVER
OM DE VLEESGERECHTEN TE BEGELEIDEN
Peper ‘concassé’- champignonroom - béarnaise
Béarnaise met truffel
KEUZE UIT: in rundvet gebakken frieten - krielaardappelen - puree - rijst
SWEETS
ZOETE DESSERTWIJN
Chateau Pont De Brion Graves Supérieures (Semillion )
Smaken van geraspte citroenschil, nectarines, perzik….
CREME BRÛLEE
DAME BLANCHE
Vanille - warme chocolade
GATEAU CHAUD
Moelleux van chocolade - crème Anglaise - vanille
LIMOEN COLONEL
Limoensorbet – Belvedere vodka
SABAYON VAN DE CHEF
Champagne - Grand Marnier - vanille - vers fruit
CRÊPES NORMANDES
Appel - vanille – (suppl. Calvados 3€)
VERSE TRUFFEL
Vanille roomijs - olijfolie ‘extra vierge’ - fleur de sel
TANZANIA - MASCARPONE - TARTINE RUSSE - SORBET - BANAAN
Chateau Pont De Brion Graves Supérieures (Semillion )
Smaken van geraspte citroenschil, nectarines, perzik….
CREME BRÛLEE
DAME BLANCHE
Vanille - warme chocolade
GATEAU CHAUD
Moelleux van chocolade - crème Anglaise - vanille
LIMOEN COLONEL
Limoensorbet – Belvedere vodka
SABAYON VAN DE CHEF
Champagne - Grand Marnier - vanille - vers fruit
CRÊPES NORMANDES
Appel - vanille – (suppl. Calvados 3€)
VERSE TRUFFEL
Vanille roomijs - olijfolie ‘extra vierge’ - fleur de sel
TANZANIA - MASCARPONE - TARTINE RUSSE - SORBET - BANAAN